abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

Holster

Tennisschool ALL-IN  heeft een goed doel gevonden voor het Ferry Holster Benefiet toernooi . Alle tennissers van Hoorn en omstreken zullen zich gaan inzetten voor DE VOEDSELBANK WEST-FRIESLAND.

Tijdens het toernooi op zaterdag 24 februari speelt iedereen drie dubbelspelwedstrijden van 30 minuten op een binnenbaan van Sportcentrum Hoorn. De eigen bijdrage van 20 euro per persoon gaat volledig naar de voedselbank. Op de avond zelf zijn er weer veel mooie prijzen te winnen die allemaal ter beschikking zijn gesteld door lokale ondernemers. Daarmee hopen we aan het eind van de avond genoeg bij elkaar te hebben verzameld zodat de voedselbank de nieuwe rollerbanken aan kan schaffen die ze zo hard nodig heeft. De rollerbanken zorgen ervoor dat de kratjes makkelijker en sneller kunnen worden gevuld door de vele vrijwilligers. De rollerbanken zullen een enorme aanwinst zijn voor de voedselbank.

AANMELDEN VOOR HET TOERNOOI

Het Ferry Holster Toernooi wordt gehouden op de indoor tennisbanen van het Sportcentrum Hoorn. Op zaterdag 24 februari om 18:30 uur zal het start schot klinken en rond 24:00 uur zal er bekend worden gemaakt hoeveel geld er is opgehaald. Aanmelden voor het Ferry Holster toernooi kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.