abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

 

VOLWASSEN-BEGINNERS  10 lessen € 90,- (ochtenden slechts € 79,-!)

 

Komend winterseizoen inclusief deelname aan gezellige wedstrijdavond op een zaterdag onder leiding van een tennisleraar en een "elfde" theorieles op een doordeweekse avond. Geen lidmaatschap nodig en de les gaat overdekt altijd door onder perfecte omstandigheden!

Na tien lessen krijgt u de mogelijkheid om direct door te gaan met een aansluitende cursus op dezelfde dag en tijd. De lesbijdrage is dan gelijk aan de beginnerscursus. Wij verzorgen alle materialen zoals een racket tijdens de les.  

 

De eerstvolgende cursussen starten op diverse ochtenden en avonden vanaf oktober 2018 op:

  

Sportcentrum Hoorn 

                                             

Heerhugowaard (van Veenweg) 

 

Tenniscentrum De Koedshal (Oosterblokker)

 

Tenniscentrum De Dars (Wervershoof)

 

Enkhuizer Tenniscentrum (Enkhuizen)

 

 

Ook komend seizoen in Heerhugowaard en Hoorn;  bewegen en tennis voor "ouderen"

 

Vanaf oktober starten we op Sportcentrum Hoorn en in Tennishal De Oostertocht in Heerhugowaard (van Veenweg) voor het tweede jaar de geheel vernieuwde cursus speciaal voor beginners. Bewegen en tennis voor "ouderen". De basistechnieken worden aangeleerd, het tennisspel wordt geleerd en gespeeld en er is speciale aandacht voor het bewegen. De intensiteit van de trainingen gaat per week (geleidelijk) omhoog. Oefeningen worden op het individu afgestemd. Zo kan een ieder op eigen tempo trainen en worden blessures voorkomen. Er is geen minimale leeftijd aan verbonden. De cursus wordt aangeboden op woensdag- en vrijdagochtend en bestaat uit tien weken. Een gratis “elfde” theorieles, een extra wedstrijdochtend en een kopje koffie/thee na de eerste les zijn “ALL-IN”!  De eigen bijdrage is slechts 79 euro per persoon. Een racket en alle andere materialen zijn aanwezig. Speciale tenniskleding of schoenen is niet nodig. Natuurlijk is de les op een binnenbaan zodat de les altijd door kan gaan en een lidmaatschap niet nodig is.

 

Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel onze administratie op 0229-260 771

 

Tot op de tennisbaan!

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.