Laatste nieuws

Stoomcursus in vakantie

Vaak krijgen we verzoeken of het mogelijk is om een paar losse lessen te boeken. Om zo even extra aandacht te geven aan een bepaalde slag of slagen. Dat kan vaak in de voorjaarsvakantie in de grote vakantie tijdens de stoomcursus weken op Sportcentrum Hoorn.

We hanteren ook nog een speciaal stoomcursus lesuurtarief.

Zowel voor leden als voor niet-leden!

Meer info en aanmelden via trainer@tennisschoolall-in.nl 

Aanmelden voor zomerseizoen

Aanmelden voor seizoen 2023 (april t/m september) kan vanaf 2 februari tot 1 maart.  Pure beginners kunnen vaak nog terecht tot 20 maart. We geven overdekt les op Sportcentrum Hoorn en buiten aan de leden van drie verenigingen (TPV Hoorn, TV Swaegh en LTC Wings Blokker) Een lidmaatschap is binnen op Sportcentrum Hoorn niet nodig. De nieuwe cursussen starten vanaf april. Aanmelden of meer informatie via 0229-260 771 of trainer@tennisschoolall-in.nl Nieuw! ALL-IN MultiSkillZ Academy

ALL-IN is vanaf nu een officiële MultiSkillZ Academy. In april start de eerste cursus van 10 weken. Leonie Alberts is één van MultiSkillZ coaches.  In de video hieronder ziet u hoe onze tennisleraren elkaar bijscholen om ervoor te zorgen dat MultiSkillZ Tennis op de juiste manier onderdeel van de tennisles wordt. 


Jeugdopleiding Toptennis KNLTB in Hoorn

Ook seizoen 2022-2023 is op Sportcentrum Hoorn de jeugd instroomtraining van de KNLTB onder leiding van Joris Kleinloog

Tennisschool ALL-IN