Tennisles

We verzorgen tennisles afgestemd op ieders niveau. Van cursussen speciaal voor pure beginners tot trainingen op topniveau. Iedereen is welkom!

De trainers

Ons lerarenteam bestaat uit 8 enthousiaste en gediplomeerde leraren

Pure beginners

In april en oktober starten er altijd nieuwe cursussen speciaal voor pure beginners (jeugd en volwassenen).

Bel of mail ons voor meer informatie.

Toptennis KNLTB

In Hoorn verzorgen we de KNLTB instroomtraining toptennis (7 t/m 11 jaar). Voorspelen (geb jr 2013 - 2016) kan tijdens een training in overleg met Joris Kleinloog. In juni 2023 is het eerstvolgende centrale voorspeelmoment in Hoorn.

Binnen en buiten

We verzorgen tennisles in Hoorn, Zwaag, en Blokker.

Op buitenbanen verzorgen we les aan leden van drie verenigingen.  Op de binnenbanen heeft u geen lidmaatschap nodig.

Balvaardigheid

Een goede balbehandeling en timing is van belang bij elke balsport. In deze speciale cursus wordt de jeugd al bewegend nog handiger met een bal.


ALL-IN SPORT MULTISKILLZ ACADEMY OP SC HOORN

 

Sinds 2021 zijn wij een officiële MultiSkillZ academy! 

 

We bieden sinds kort deze aanvullende bewegingstraining aan. Op een leuke uitdagende manier leert de jeugd de juiste bewegingsvaardigheden aan. Door de Skillz steeds wat moeilijker te maken groeit het zelfvertrouwen. Door het wedstrijd- en spelelement toe te voegen worden de kinderen mentaal ook voorbereid op welke sport ze ook (gaan) doen.  Een perfecte bewegingstraining voor alle sporters!

 

Het concept van MultiSkillZ tennis sluit perfect aan op de leermethode die wij als Tennisschool al jaren gebruiken. Door vanaf april MultiSkillZ onderdeel te laten worden van de tennisles worden de lessen nog leuker en uitdagender en de jeugd zal nog sneller beter worden!

Het ALL-IN team is enthousiast over MultiSkillZ Tennis!